Länsstämma i Vadstena 2022-04-24

Vid 2022 års länsstämma vid Vadstena Folkhögskola fick ett 30-tal deltagare från naturskyddsföreningens kretsar i Östergötland lyssna till Lisa Lennartsson från Aktionsgruppen Rädda Vättern och deras arbete mot pågående och planerade ansökningar för gruvor och militärens aktiviteter. Efter lunch guidade Lennart Wallstedt längs Tycklingeviken till strandängarna. Tycklingeviken är det ena av länets två strandängsområden vid Vättern. Avslutningsvis genomfördes länsstämman, och med stämmoordförande Martin Berry, biträdande kommundirektör.

I anslutning till stämman fick David Ek, Östergötlands natur- och miljövårdare 2022, ta emot diplom och ära samt ett ekonomiskt bidrag.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.