Glad födelsedag!

Fyller Du år eller har annat att fira?
Gör då som Rebecka Le Moine och säg nej till prylar, men Ja till ett bidrag till något angeläget såsom att rädda gammelskog! Naturskyddsföreningen i Östergötland skänkte 10.000 kronor till Naturarvet.se/Hoppets glänta som ett Grattis till Rebecka. Vi hoppas att fler gör liknande.

Rebecka har döpt Naturarvet till ”Hoppets Glänta” för att hon tycker att vi inte ska glömma bort att det finns hopp, även för skogen. Och det ligger i att det finns människor som engagerar sig och bryr sig om skogen, vår natur och våra medarter.
Här har Naturarvet skrivit en kort artikel om Rebeckas insamling: Naturarvet – artikel: Hoppets glänta

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.